Seo

Search Engine Optimalization, afgekort SEO, is een voordelige manier om meer bezoekers te genereren. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan we het optimaliseren van uw website voor een betere vindbaarheid door zoekmachines.

Wanneer u uw eigen website heeft wilt u uiteraard zoveel mogelijk bezoekers. Wanneer u bezoekers wilt genereren dan dient men u te kunnen vinden. Daarom is het van belang dat uw website vermeld staat in Google als één van de grootste zoekmachines. Hoe u dit bereikt is al in menig boek beschreven en ook op veel websites treft u hierover informatie aan.

Terugkerend probleem is echter dat u van 20 verschillende professionals ook 20 verschillende antwoorden krijgt als u een hogere positie in de zoekmachine wenst. Er zijn meerdere wegen die naar het digitale Rome leiden. Met onze ervaringen hanteren wij een uniek systeem ” de snelweg die naar Rome leidt” genoemd.

 

Website laten bouwen

Hoe kom je op de eerste pagina in Google?

De hamvraag die iedereen bezighoudt is: hoe kom ik op de eerste pagina van Google met mijn bedrijf.

Een niet-vindbare website is als een winkel ver van de bewoonde wereld. Dat kan anders. Stel: je staat boven al je concurrenten in Google. Je website breekt het ene bezoekersrecord na het andere en de conversie blijft maar stijgen. Wij bewijzen dat het mogelijk is. Wat gaat online vindbaarheid voor jouw bedrijf veranderen?

SEO (Search Engine Optimalisation) brengt je naar de volgende online stap. Wij zorgen ervoor dat je website vaker gevonden wordt door on-page en off-page SEO werkzaamheden.

Wij helpen je met onze kennis en ervaring de juiste online strategie toe te passen en te stijgen naar die eerste pagina in Google.

Eén website die werkt op je desktop, tablet en mobiel