WordPress websites laten maken

Tijd voor een website die presteert?

Een WordPress website laten maken? De website past niet meer bij het bedrijf of er is nog geen website. De concurrentie heeft goede websites en jullie moeten nu in actie komen. Iedereen schaamt zich voor jullie huidige site. De nieuwe site moet voor meer bezoekers en meer klanten zorgen.

De oplossing is hier! Wij maken professionele websites. In WordPress. Wij bouwen sites die klaar zijn om gevonden te worden, die altijd beter presteren dan de vorige website, die gemakkelijk zijn in gebruik en onze klanten beoordelen Total Website met een 9.5.

Online vindbaarheid WordPress website

Hoe zit het eigenlijk met de online vindbaarheid van een WordPress website? Dat zit echt heel erg goed. Een WordPress website zorgt al voor 80 tot 90 procent van de zoekmachine optimalisatie, volgens Google (bron: hier).

In het kort, een WordPress website heeft:

  • Search-engine vriendelijke URLs
  • Superkrachtige SEO tools als Yoast

Bovendien weten wij ook hoe we de nieuwe WordPress website zo moeten programmeren, zodat Google ‘m makkelijker vindt. Een goede structuur, de juiste benamingen en de juiste koppen (H1, H2, etc) helpen al heel veel weten wij uit ervaring.

Waarom kiezen voor WordPress?

WordPress is een populair programma voor het maken van websites. Als de website eenmaal online is, is bewerken, toevoegen van nieuwe pagina’s, teksten, afbeeldingen of afbeeldingen over het algemeen geen probleem. Maar WordPress correct en veilig installeren en een ontwerp toevoegen met een look die bij uw bedrijf past, kan best lastig zijn.

We hebben de oplossing!

Wij installeren WordPress met een theme aangepast aan de huisstijl en het logo van je bedrijf. We vullen de website met de aangeleverde content en leveren de site op met een duidelijke handleiding waarmee je zelf de website kan aanpassen en aanvullen.